вторник, 19 юни 2012 г.

Ботите, ботушите, и готините мадами!

Дамските ботуши са истинска страст за голяма част от дамите. Всяка притежава поне един шкаф с боти и ботуши, и все не и стигат, или не са им удобни, или пък вече са демоде. Ботуши от кожа или велур, боти на висок или на нисък ток - искат всичките да ги имат , но дали това наистина е по силите им? За някои да, за други пък не, но пък няма как всички да сме равни. А някои просто си чакат разпродажбите, за да се сдобият с такива.
Изборът на ботуши и боти е винаги изпълнен с емоция, а влюбим ли се в даден модел, не се замисляме за цената и го купуваме, стига на нас да ни допада. При покупката на такъв вид зимни обувки, гледаме да сме атрактивни и модерни според последните модни тенденции. Жената е като хищник, а обувката нейната жертва. Дамските ботуши и боти са разнообразни - от ежедневни модели до свръх екстравагантни. Изборът е доста труден, понеже предлагането е доста голямо. Ботушът трябва да е удобен, елегантен, и най-вече модерен и неутразим. Ботите и ботушите трябва да се подходящи и различните студени дни през зимата. Има по-топли дни, в които можем да носим и по-тънки модели. За мокрите и студени дни, дамите предпочитат ботуши естествена кожа, а за по-сухите дни на сезона подходящи са боти и ботуши от велур, и цветни кожени модели. С какво се различават ботушите? С изключителните си актуални цветове, височини и включително и платформи за сезона - сиво, черно, кафяво и много други пъстри нюанси, а моделите са от най-новите модни колекции. Ако имаме поне три чифта такива, това е гаранция, че винаги ще бъдем модерни, и няма начин да останем незабелязани!
Независимо дали ботушите и ботите са на платформа, на нисък ток, или пък равни, трябва винаги да се чувстваме удобно в тях! Трябва сими да преценяваме собствения си стил, и перфектната си визия, сами да си избираме обувки, защото приятелките ни са доста завистливи, и не винаги дават точното мнение!

Няма коментари:

Публикуване на коментар