събота, 8 септември 2012 г.

Дамските ботуши - нестандартни, модни и предизвикателни

Модерната, съвременна, и знаеща какво иска от себе си жена, винаги се съобразява и с най-малките допълнения към тоалетите си, и най-вече към зимните си обувки, а по точно откъм ботушите си. Един зле подбран чифт дамски ботуши, комбиниран с палтото, чантата или ризката и, би повлиял доста негативно на нейния имидж. Точно поради тази причина, hitobuvki.com има желанието да информира жените за есенно зимния сезон 2012 - 2013, и то най-вече за модните тенденции при ботушите и ботите. С няколко думи ще ви представим какви са най-модните дамски ботуши и боти за предстоящия зимен сезон.
Ботушите в черно - те са хитовите модели за зимата, защото са практични и издължават женските крака особено в лошото време с добре подбран светъл чорапогащник. Дамските им ботуши, допълнително придават стройност на фигурата им, и ги правят доста забележителни, и най- вече в мъжките очи. Трябва да знаете още два три факта, че през този зимен сезон дамските ви ботуши трябва да са достатъчно плътни, защото се очакват големи студове, и ако все пак са по-тънки, трябва да ползвате по-дебелите и по-точно хавлиените чорапи.
Белите ви ботуши - абсолютната противоположност на черните. Белите дамски ботуши, са сред по-малко предлаганите на пазара, но те изискват доста по-голяма поддръжка и лесно се цапат. Те правят краката ви малко по-пълни, и са сред малкото предпочитани дамски зимни обувки сред съвременните жени. Надяваме се че сами се досещате, че дамските ботуши в бял цвят са най-вече предпочитани от дамите които са с доста по-малко телосложение, и съответно работят в затворени помещения като банкови клонове, офиси и различни други институции.
Цветните дамски ботуши - препоръчваме ги на дамите, които искат да избягат от мрачното и сиво тяхно ежедневие, и имат огромното желание да намалят скуката си в дадения момент. Още повече, че към дадения момент, има невероятни модели ботуши в различни цветове, като червеното, бежовото, синьото, сивото, и лилавото, които поставени на женските крака с добре подбран тоалет, направо ще изглеждат зашеметяващо. Най-решителните дами, решили да експериментират в цветните си ботуши, биха били и едни от най-привлекателните за погледите на околните.
Ботушите на ниските токчета - те са точно за малко по-позитивно настроените дами, но са от тези с най-голямото разнообразие. Разбира се тези ботуши не подхождат на официалните дамски облекла, но са сред едни от най-удобните.
За дамите, които искат да достигнат по-далечни висини, бихме предложили ботушите в цветовете на змиите и крокодилите, е разбира се в различните им нюанси и височини на токчетата, само и само да задоволим техните вкусове, и да направим техните крака доста по забележителни.
Ето и още малко предизвикателства - почти всички модели на дамските ботуши, се предлагат и в късите им разновидности на дамски боти на www.hitobuvki.com, и при това тези модели, могат да се носят по-късите роклички, и в по-топлото време, и не изискват строго елегантните тоалети, а могат да се сложат и под панталон, и да изглеждат като нормална затворена обувка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар