събота, 23 юни 2012 г.

Дамските ботуши - как да си ги изберем според фигурата си


Искаме да си купим ботушки с които да изглеждаме чаровни, секси, елегантни и неустоими. Чудим се кои са най-подходящите за нас? Правилният начин е да се съобразим с пропорциите на тялото си, ако не се съобразим с това ще похарчим доста пари, но ефектът ще е никакъв. Ако сте малко и стройно миньонче за вас най-подходящите са ботушките с високите токчета, които ще удължат фигурата ви. Има доста различни и стилни модели. Гледайте ботуша да прилепва плътно по глезена и прасеца ви, това още повече ще подчертае кракът ви. Това е много важно когато носите по скъсени тоалети. За студената зима, ще ви потрябват също и ботуши с висока платформа. Тук също гледайте ботуша да е прилепнал плътно по вас, но и платформата да е висока, защото малките ви симпатични крачета изглеждат по-елегантни и удължени.
  Ако сте дама макси размер ботушите, които търсите трябва да ви придават визията на слаба и елегантна жена. Трябва много внимателно да подберете подходящата височина и дължина на ботуша. Никога не си избирайте ботуши които правят краката ви още по-дебели. Има доста стречови модели, които се разтягат, и прилепват плътно, и не разширяват ненужно прасците ви. Това е точната зимна дамска обувка за вас. Изберете си модел, който приляга идеално и около глезена ви, и прикрива дебелината на формите на краката ви. Височините на токовете или на платформите не са от значение, но все пак, подберете средните, или ниските , защото най ще ви отиват. Представете си как би изглеждала макси дамата в ботуш на висок ток - направо плачевно!
   Жените които са стройни и елегантни тип манекенки най-добре изглеждат в класическия тип нисък и равен ботуш. Равен, изчистен модел той им придава допълнителна красота на идеалният крак. Също така на тях им отиват и високите официални ботуши, такива под и над коляното, чизмите също, които са по изчистени, и не натруфени от катарамички, пухчета или пък други допълнителни аксесоари по тях. Приличат им също и ботушките с по ниски платформи, но да са впити в крака. Високите дами изглеждат много добре независимо от начина по който са облечени, било то с къса пола, елегантен костюм или спортни дрехи, а равният модел ботуш винаги им стои по-добре.
   Дамите от третата възраст, тоест бабите, те най добре си изглеждат в ботушче средна височина и на ниска почти равна платформа широко и удобно отпред, за деформираните им от възрастта крака. Те вече не търсят мода, а търсят комфорт. Но все пак, нали са жени, и те искат да изглеждат добре!

Няма коментари:

Публикуване на коментар